PREMIUM-Nastarenkaat

Turvallista matkaa huippu­renkailla

Talvirenkaat Ylivieskasta: Premium-nastarenkaat

Talvirenkaat Ylivieskan seudulla myy, asentaa ja korjaa A-rengas. Valikoimissamme on merkkirenkaita, keskitason vaihtoehtoja sekä budjettirenkaita. Autamme valitsemaan autollesi ja kukkarollesi parhaan vaihtoehdon. Meillä palvelee myös rengashotelli!

Premium-merkit

  • Continental
  • Nokian Tyres
  • Goodyear
  • Michelin
  • Pirelli

Meidän kauttamme saat yllä olevien merkkien lisäksi mitkä tahansa talvirenkaat tilauksesta. Meillä on laaja verkosto rengastoimittajia, joten saat toivomasi renkaat kauttamme nopeasti!

Tilaa talvirenkaat Ylivieskasta

Meillä on pitkä kokemus ja erittäin vahvaa osaamista rengasalalta. Palvelemme asiakkaitamme reilusti ja rehdisti ja autamme valitsemaan toiveisiin sekä budjettiin parhaiten sopivat talvirenkaat. Palvelemme Ylivieskassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Vaihdamme talvirenkaat autoon ja tarvittaessa myös säilytämme niitä rengashotellissamme. Ilmoitamme asiakkaillemme hyvissä ajoin, mikäli hotellissa olevat renkaat kaipaavat päivitystä.

Tule loistavan palvelun liikkeeseen!

Kysy lisää talvirenkaista »

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa aika kätevästi netistä renkaidenvaihtoon ja tule tutustumaan rengasvalikoimaamme myymälässä.

Varaa aika 

Yhteydenottolomake

Täytä lomake

Täytä laajempi tarjouspyyntölomake, niin katsotaan teille sopivat renkaat.

Pyydä tarjous

Kuva

Ota kuva

Ota kuva nykyisistä renkaistasi ja annamme tarjouksen uusista sinun autoon sopivista renkaista.

Ota kuva

Miten valitaan sopivat talvirenkaat?

Talvirenkaiden valintaan vaikuttaa ajoneuvon lisäksi esimerkiksi ajon määrä ja halutut ajo-ominaisuudet. Jos ajaminen on vähäistä kaupunkiajoa, renkaiden ei välttämättä tarvitse olla sieltä kalleimmasta päästä. Mikäli ajoa tulee enemmän, edullisemmat renkaat kuluvat nopeammin, joten myös auton renkaisiin kannattaa panostaa hieman enemmän. Edullisemmat renkaat ovat yleensä myös painavampia, mikä näkyy polttoaineen kulutuksessa.

Valitut renkaat vaikuttavat myös ajomukavuuteen ja rengasmeluun. Mikäli ajat sähköautolla, renkaiden valinta on vieläkin tarkempaa, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

Tule käymään Ylivieskan toimipisteellämme, niin valitaan yhdessä kiesiisi sopivat talvirenkaat!

Nastat vai kitkat?

Nasta- vai kitkarengas, siinäpä ikuisuuskysymys. Vastaus riippuu täysin siitä missä ja miten ajat.

Kitkarengas on hiljainen vaihtoehto, joka ei kuluta tien pintaa siinä määrin missä nastallinen versio. Myös modernit nastarenkaat ovat kuitenkin huomattavasti takavuosina saavutettua mainettaan hiljaisempia. Kitkarengas on varma valinta erityisesti hoidetulla tiestöllä.

Vaihtelevissa sääoloissa ja jäisillä teillä nastarengas pureutuu varmasti pintaan. Kitkarenkaita on kritisoitu riittämättömästä pidosta, mutta kuten nastarenkaatkin ovat nykyään hiljaisempia, on kitkojenkin pito-ominaisuuksissa eri sääoloissa harpattu eteenpäin.

Me autamme sinua valitsemaan ajotottumuksiisi soveltuvat talvirenkaat!

Renkaan korjaus

Meiltä onnistuu myös ammattitaitoiset korjaustoimenpiteet, mikäli rengas vaurioituu esimerkiksi kiven tai ruuvin vuoksi. Jos reikä ei ole liian suuri, rengas voidaan korjata niin hyvin, että se kestää elinkaarensa loppuun asti.

Rahoitus & osamaksu

HOIDA HANKINTASI VAIVATTA RENGASCENTER-RAHOITUKSELLA

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti. 

Hae rahoitusta

Rahoitus
1000–7 500 €

Tutustu laajoihin rahoitusvaihtoehtoihimme.

Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.